Porrfilmer hjälper min fru få orgasm på några sekunder

DATE: november 23, 2018

AUTHOR: admin

Min fru och jag har kollat på en hel del svensk porrfilm under de senaste åren, för det garanterar alltid att hon njuter lika mycket av sex som jag gör. Porrfilmer gör henne het och det räcker med några minuters knull på datorn innan hon börjar gnida min kuk. Jag är inte sen att hänga med och börjar smeka hennes fitta med fingrarna – jag vet att den är alldeles våt och att hon knappt kan vänta tills jag börjar stöta i henne. Att se på porr gör henne så kåt att hon oftast hoppar upp på mig och rider mig, som om hon precis har upptäckt ett nytt universum. Hon skulle knappt veta vad sex var om hon inte hade fått se filmerna. Vi har inga problem med positioner eller sexleksaker, för porr gör henne så yr och lätt att hon är redo för allt, oavsett hur jag vill knulla henne. Hon har inget emot att ge mig en avsugning och hon suger lika bra som tjejerna i porrfilmer– kanske till och med bättre. Det enda problemet med svensk porrfilm är att vi inte kan köra igång direkt, för då kommer hon så fort jag stoppar kuken mellan hennes ben. Det är verkligen inte min avsikt – jag gillar när det varar länge, så jag kan visa allt möjligt. Men jag får inte panik. Jag vänder bara på henne och låter henne se mer porr medan jag knullar henne, så är hon redo för en till omgång.

CATEGORY: kat


Copyright 2018. NsThemes WordPress Theme.